събота, 7 август 2010 г.

МАСАЖНИ КУШЕТКИ - БОГАТ ИЗБОР НА МОДЕЛИ И ЦВЕТОВЕ

Трите основни вида Кушетки за масаж са от Дърво, от Желязо и от Алуминий, като всеки вид си има своите преимущесва, според това за какво и как ще се ползват, Алуминиевите поради лекотата си са най-удобни за пренасяне ако се ходи по адреси. Металните са здрави и идеални за най- тежките клиенти. Дървените са красиви и придават уютен вид на всеки салон.  Имаме и комбинирани кушетки за масаж и козметика с повдигане на главата  или краката. Към кушетките има и чанти за пренасяне, подлакътници и удължител за глава.
Предланите от нас Масажни кушетки са съобразени с вашите изискавания. Предлагаме Стилни Масажни кушетки от дърво както и много здрави метални Кушетки за масаж, а освен това предлагаме и най леките преносими масажни кушетки от АЛУМИНИЙ 12-13 кг . Можем да ви предложим също така и Масивни Козметични легла и ТЕРМО Масажни легла и най-новото на пазара Преносими столове за масаж. За да затворим кръга - ние ще ви предложим разбира се и всички необходими Консумативи и Аксесоари свързани с Масажните и козметични легла - например чанти за пренасяне, сгъваеми табуретки, Цилиндрични възглавници, Масажни Масла и кремове, Почистващи и антибактериални препарати, Еднократни чаршафи идр.
Обадете ни се на посочените в контакти телефони за повече подробности и за поръчки.       Нашите цени са съобразени с Българският пазар - не ви предлагаме луксозни и скъпи продукти, а се стремим да съчетаем най-доброто на най-добрата цена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар